Mar 28, 2012

a bit

Assalamualaikum .

okay tau dah semua orang nak bagitahu that i looked chubbier each day since study dekat Kelantan kan . okay actually aku pun tak tahu kenapa , tho semuanya memang salah aku sebab asyik makan tak ingat dunia tak tengok jam pukul berapa . jangan ingat aku happy sgt dekat sini , cuma jauh dari masalah , nothing to be worried , so jadilah badan membulat . 

jangan risau semua orang , aku akan paksa diri untuk selim melim balik as always sebelum kita convo nanti . aku nak nampak cun melecuns meletops on that day . 

anyhow , aku still sedih sebab dapat tahu yang Maybe , Bebe and Jannah , may not going sebab their parent not available at that time . aku sangat lah berdukacita , sebab i really wish to have everyone i love on that day . tapi kalau dah takde rezeki nak buat cemana kan . Yang penting ada buah hati pengarang jantung , BM114 datang . i mich each of you guys deeply ! muahckss ! 

please say that you miss me too . :')
kbye !

1 comment:

  1. awww, mak ai. serius terharu + rindu bagaii!! :')

    ReplyDelete

maki hamun di sini !