Apr 14, 2012

tak payah tajuk2 tu semua , buang masa !

#np : so baby tell me , would you still be here when i wake up , even with no make up ?

currently , i'm being alone in the home . Umi out for window shopping or sort of , Ain and Aida pun tetiba nak keluaq , tak faham tau . HAHA . Tinggal sensorang dekat rumah mulalah rasa tak tau nak buat apa .

eh . anyway . nak cerita , ini kan first time aku menyewa bersama kawan-kawan , maka ia kadang-kadang terasa sangat pelik , kadang-kadang sangat seronok , tapi yang paling banyak , sangat stress , bebudak rumah ni , ya ampun , belajarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr memanjang .

*anim kalau baca ni , sila tolong selamatkan aku , depa semua pagi ptg siang malam baca buku buat latihan , tudia takut kot tengok . almaklumlah , awak kan tahu itew cemana ? nak pegang buku tu rasa dia macam nak basuh punggung baby beyak je ? eh, memang ada kena mengena pun Wa . -.-'
pokoknya sekarang , awak datanglah naik belon selamatkan iteww , itew harapkan awak sorang jew tau tau tau . kita tunggu awak datang , muah muah . :*

okay sambung balik , kat mana kita tadi . tak kemana ? ouh bagus tu . haha . sebenarnya nak bagitau , bila kau duduk menyewa , kau kena lah rajin memasak , rajin mengemas , rajin menyuci , biarpun ia kadang2 bukan tugasan kau seorang . ouh termasuk jugak lah membeli belah barangan dapur !

pendo tu cantikkk . hikhikhik

ha , aku beli beras , kau hadoooo ?

malas nak betulkan . maaf kalau teleng

ni kami ewah makcik2 beli brg umah dkt tesco gedung pilihan . ihiks !


lani mesti rasa tak dak point pun benda aku nak cerita ni kan . haha
k bai !


5 comments:

  1. otoototo seriuss rajinnya yang lain study! :) untunglah kalau boleh naik belon pergi sana kann. semput aku

    ReplyDelete
  2. tampar kangggggg kata aku gemuk

    ha depa study macam esok final , sedihh

    ReplyDelete

maki hamun di sini !