Sep 10, 2013

DAJUKJA ♥

(.... I am seriously wish to greet everyone in Hangul, unfortunately I only knew how to pronounce it rather than to type it.... T.T)

Well HELLO everyone,lovers, chingu and Boice *in exaggeration  mode*

Seriously, susah payah buat belog baru sebab acah-acah lupa password belog ni alih2 belog baru yang aku lupa passwordnya. Serious tak faham why i have such a bad memory. and bad eyes  not to forget. recently ..actually sejak start intern, aku dah pakai spec mata tau dak. gegara duk hadap komputer pick up invoice.

Okay, sebenarnya aku dah mula berfikir nak start blogging balik mestilah sebab .....*menari Hawaii sekejap*

**drumroll**

CNBLUE. miahahahahahha.
Baru sebut nama depa aku dah eksaited lebih kalah dapat elaun kerja itu hari. burpp.
Eh siapa yang tak kenal CNBLUE meh aku perkenalkan. ihiks.




Depa ni adalah korean rock band kegilaan aku which aku rasa menyesal sebab tak minat dari awal2 masa kenal diorg dekat Beringin dulu. Sobs. sebab sekarang ni, i am deeply devoted passionly in love with them sampaikan tak boleh pergi Blue Moon KL itu hari aku menangis kalah putus cinta *and yes Sara Yasmin if u read this aku still jeles sampai harini okay?*

Jangan tanya kenapa aku suka depa ni, sebabnya aku rasa nak sepak org yg rasa Kpop wave tu bla bla et etc *-ve thoughts*. Seriously aku nak belog pasai freedom of music preference ni. siap la. *telinga merah*

yang penting siapa kutuk CNBLUE meh aku bagitau sikit busuk2 depa ni, lagu depa jadi ending theme untuk 'Gossip Girl S3' tau dak. Tu belum aku sembang depa ni buat opening untuk Linkin Park lagi. belum aku cakap pasai billboard achievement lagi. Ish aku ni dah macam enseklopedia bergerak depa dah. lols.

anyway, now is September, it is me and Jungshin's month. We are both September babies. *I am Jungshin bias* kekekeke.


Happy Birthday in advance Happy Virus . ♥


Okay dah la nak kena tido sebab mengantuk sangat esok kerja maklumlah aku sekarang buruh kasar, sobs. til then people. Kekekekee.

Dajukja ☺

2 comments:

  1. nice!!! welcome back baby Hawa eh bukan Head principal hahaha

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHAHHA. tentiu cikgu sekolah sebelah. kiki

    ReplyDelete

maki hamun di sini !