Nov 10, 2011

; secreto

this is written special to someone ,
you know who  HAHA

okay , let just make it super simple , 
i'm only yours if you were able to say yes for below matters 

  • boleh terima baik buruk aku ?
  • boleh jgn judge aku semalam dgn hari ni *metafora ,tolong fahm
  • boleh handle aku through my good and my bad ?
  • boleh jgn janji dgn aku mcm2 yg kau tak mampu buat ?
  • boleh jgn buat aku nagis too often ?
  • boleh buat aku rasa cam selamat dgn kau?
  • if kau nak tinggal aku sila bagi short noticed , aku tak suka surprise yg menyedihkan , HAHA
if yes , then it willbe yes on my behalf too 
hikhikhik, this is surprising ,
super surprising , but why dont we just give it a try 
hahahah .

okay ?
#fine aku pulak stresss hah ! 
aku rasa ayat aku pun tunggang terbalik hah , but who cares . kau faham kan , HAHAHAH

2 comments:

  1. Khas utk mamat yg tinggal di kuala lumpur.. Especially area Damansara dan keramat.. hahah

    ReplyDelete

maki hamun di sini !