Nov 30, 2010

.: fim , ini untuk kau :.

readers , bloggers ,
salam love ! !

yesterday , i've been tagged by fim . hahhah , mngada sungguh itu budak . saya kne completekan soalan yang di beri fim iaitu :

Once you have been tag, you are supposed to write a note with 25 random things, facts, or goal about you. In the end, choose 25 people to be tagged. If I tag you, its because I want to know you more."


mari kita mulakan , walaupun aku mcm ada lagi bnyak bnda bernas nak kena buat selain isi tempat kosong macam nie , ~,~"



  1. dulu ade rambut yang sangat panjang , mak suruh simpan , tapi sekarang takkk :))
  2. suka sangat tidoe , makan , aktiviti feveret neyh :))
  3. paling benci cerita cinta korea , cinta melayu . grr , mnyampah sunnguh !
  4. addicted tgok horror movie , epik , perang 
  5. paling benci harry potter ! hahhahaha
  6. sangat tak suka mandi , malas gilaaa !
  7. wat else eyh , ouh , sangat suka menyanyi , karaoke , tapi tak mau pegang mic , macam bodoh sikit lah , huhuhu
  8. selalu di gelar janthan sbb kasar , tapi rasa mcm dah abis lembut dah neyh :))
  9. akan menangis bila tak than sgt2 jer :))
  10. fim , apasal sampai 25 , bnyak sgt lah * dikira tak * ? ?
  11. currently addicted to speechless by lady gaga .
  12. admiring few peoples , such as , tun mahathir , our prophet , my dad , my mom , lady gaga , oprah winfrey , n others which i can't mentioned here ;)
  13. sangat tak suka bergantung pada lelaki untuk bnda yg tak sepatutnya :))
  14. bnyak sgt benda yg regret dlm hidup 
  15. kalau boleh nak putar masa betulkan mana yg salah 
  16. i hate liar , sgttt !
  17. sgt takut katakkk !
  18. geli tgokk cicakk !
  19. kne admit lah , im outspoken person , sapa terasa maaf lah :))
  20. i love my besties soo much :))
  21. i love my family :))
  22. i do care for my third lelaki penting , hahhaha
  23. trying very hard to get use to wear high heels , yakkss ! !
  24. i love green , currently , cause i easily get bored upon something  . 
  25. still searching for my perfect one :))
okay fim , puas hati dah ? 
hahahha , pnat doe wat bnda alah neyh , but its kinda funn too , thanks fim :))

end,
:))

6 comments:

  1. haha...6.sangat tak suka mandi , malas gilaaa !
    p/s : patut la time banjir tu suke sgt..
    wa da mandi belom nie??

    ReplyDelete
  2. hahhaha , kat rumah kena mndi lah fim ,
    tak suke betul,,,huhuhu :((

    ReplyDelete
  3. apa pasal ONE toh caps lock ? konfius ?

    ReplyDelete
  4. hahhaha , again akak ??
    bila nak bosan neyh :))

    ReplyDelete

maki hamun di sini !