Jun 29, 2011

; kau pernah ?

kau pernah rasa macam terbang dekat langit ,
tiba2 jatuh bergolek atas tanah ?

kau pernah rasa ada butterflies dalam belly kau ,
n suddenly kau termuntah ?

kau pernah rasa syoknya ada org sayang ,
tiba-tiba , kau pusing belakang , kau stil sorang2 ?

kau pernah rasa thank god for sending him /her ,
n suddenly kau realize he / she wasn't even made for you ?

kau pernah rasa , semua masih tak terlambat ,
tapi sebenarnya semua tu lansung tak de effect ?

kau pernah rasa macam nak pergi terajang muka orang .
n suddenly kau sedar , terajang muka orang cuma buat kau  loser gila babi ?

kau pernah rasa , kau nak move on ,
tapi sebenarnya kau lansung tak boleh ?

kau pernah ?
sebab aku pernah .
n i'm fuckin tired of it .

loser :(

4 comments:

  1. Selena Gomez SUCKS!!! Euuuuuwwwwwww~~~~!!!!
    P tukaq lagu la cik gemok oiii!!

    ReplyDelete
  2. haahhaa , chill baybehhhh .
    nanti esok2 org tukaq lah !

    ReplyDelete

maki hamun di sini !