Apr 25, 2011

; ramalan !

situasi 1 :
meja study , khusyuk tengok nota :
*lalalallaalalla * henfon berbunyi ,
1 new message ! 

bukak : from teeettt , nama dirahsiakan
mesej : soalan spot dari uitm teettt (di rahsiakan )
topic akan keluar , resepi ayam masak merah , ikan cencaru bakar , masak lemak k,temah jiran bedah !
baca semua ! 

tidakan : senyum terus bukak fesbuk !

situasi 2 : 
tengah tidur , 
*lalalalalaala* henfon berbunyi .
1 new message !

bukak : from teeetttt (nama di rahsiakan )
mesej : soalan spot untuk subject makeup
topic akan keluar , bulu mata paling panjang , warna pipi paling vogue , jenama paling tahan lama , warna pelangi ! sila baca ! :)

tindakan : sambung tidur balik :)

explanation :

hahhaa , korang jangan bohong tak pernah mengalami situasi di atas !
sekarang kan tengah musim periksa , final pulak kan ?
inbox kalau tak dak soalan spot , mmg tak sah lah kannn ????

yang aku tak fahamnya , apa jadah soalan spot , haram tak keluar lansung gila ! ! 
sikit pun tak kena , tempias je ada lah , apa boleh buat bnda tu ? gila ! 
aku mmg tak pecaya sgt spot ques ni , tapi bila org dah bagi sampai muntah , aku pun baca jugak lah kan , 
mau tak terpengaruh , sumber macam dapat dari org yg buat soalan , huhu !

kesimpulan : 

jangan lah dok caya soalan spot weyh , memang ke laut lah jawabnya , baik baca je satu buku ,
kalau ikut spot tu , binasa lah result nanti , huhuhu :(

lagi satu , tak payah lah galak nak forward bnda jadah tu . buat abes kredit ja ! huhu !

4 comments:

  1. Hahahaha.. Sapa yg buat keja GILA tu weh?

    ReplyDelete
  2. semua atas diri sendiri la..orang yang foward soalan spot tu sekurang2nya ada usaha nak bantu member2 lain,dia sendiri pun tak tau soalan spot tu btul ke tak...bila dapat member yang dapat soalan spot tapi tak bgtau mmber2 pun nnt jadi masalah jgk..kata dia berlagak la..makan sorang2 la.. senang kalau dapat soalan spot tu jgn tumpu kat spot sgt,bnda tu hanya wat preparation jer.. =)

    ReplyDelete
  3. akak : alah , semua buat , standard lah periksa kannnn ? hhahaha

    mamu : apasal ckp macam marah aku ? aku saja ja tulis , tak pulak nak tuju kat sapa2 , sory lah na , aku okay ja . hope hg pun okay :)

    ReplyDelete
  4. mana ada aku marah,aku siap smile kat bwh tu

    ReplyDelete

maki hamun di sini !