Nov 25, 2010

.: buta IT :.

salam blogers , readers 
love ! !

okay , uols can called me out dated ker , bngok ker , lmbab ker , buta IT ker ,
i dont care , coz approximately today was the third day , 
im enjoying the super duper cool software called SKYPE ! !

hahahahhaah , okay2 , 
bunyi mmg cam  bodoh campur bangang sikit , since aku tak tau lah itu skype sejenis software ker aper ker .
hahahah , macamlah aku kisah pong kan ? , in addition ,  im not a programming student pong nak kna sebut terms yg betul kan ? ? ;p

btw , really2 wanna thanks my friends , MR SHAZLAN aka mr chipsmore nyum2 *appplause sikit* 
for introducing skype :)) yeay ! i owe u much dear . .
kalau tak because of u gedik2 nak berskype that nyte , sumpah sampai maty pong i tak tau ape bnda skype toh , 
hahahhaha .

ouh to nurul jugak , thanks coz installing this skype thingy :))
aku tak penah guna pong since ko guna ngn azrai dulu , hahhaha
nasib tak padam , klu tak mesty aku mnyesal :))

n finally , thanks to umi salmah , 
sebab temankan aku bersekype , 
yeay , boleyh ngumpat jarak jauh ngn umi after this :)))) >nmpk tak senyum pjg ? <

hhahaha , this pic , i snap during skyping with umi :))


but seriously , i got so much fun using this skype thingy , 
for u guys yg still buta IT cam i =,=" ,dulu lah , sekarang kurang sikit ,
please2 , download this application / software / binatang ,
n start having great time with your bestie , or with your boyfie . 
n even with your family :))
it is more convenience than ym / webchat or wat so ever :))


p/s:
add my skype acc okay 
lalat_kechik@yahoo.com  :))

end ,
:))


2 comments:

  1. aw...!! rambut palsu yang comel.. ko snap time aku landing!! x senunuh la hahaah

    ReplyDelete

maki hamun di sini !