Nov 1, 2010

arau ! !


hey kamu2 , hahahaha ,
entry pada kali ini lebih berkisarkan kepada , musim tengkujuh di Araustralia , Perthlis yea kawan-kawan !
mari mula bercerita (pada saya ) dan mula membaca (pada awak2 )

Arau , Perlis , hari ini dan semalam , hujan turun tanpa henti , sekejap-sekejap renyai dan sekejap-sekejap lebat dan kadangkala tak menentu . maka bekalan baju semakin kurang termasuk brg pling penting , pakaian kecil - kecilan ! sungguh sadis ! !

hampir dua hari tidak melihat matahari tersayang , walhal selama neyh mengamuk sangat2 sebab matahari panas sgt , habis kulit yang memang sedia hitam menjadi lebih hitam , tapi dalam keadaan sejuk melampau seperti sekarang , ouh matahri di mana kamuuuu ? ? ? cepatlah keluar , bnyak baju menunggu untuk di keringkan kamooo ! ! nampak tak manusia , mmg macam tu ! bila ada tak pernah bersyukur , tapi bila tak de nahhh , mula lah rindu bayangan gurauan segala , baru terpikir nilai , mmg TAK GUNA kan ! !

cukup mengutuk manusia , bukan boleh sedar pon ! hahhaha , eyh lupa pulak nak ckp , nnti search kat youtube okay , video puting beliung a few days ago , malas nak letak link ! ade bnyak version ! 
 SUBHANALLAH , mesty tuhan nak tunjuk something ! ! 

banyak dosa agaknya sekarang = bnyak maksiat ! 
serious puting beliung tu dekat sgt dgn u kitorang , siap ade yg ckp boleyh nampak dari kolej sidding !
nasib tak ade yang buruk berlaku , mungkin tuhan cuma nak tunjuk ! bagi warning !

soo , u guys out there , stop making sins , start making good deeds  okay ! 
reminding myself as well . n yg pling pntg , no more gay or lesbo thingy bebeh ! 
Tuhan MARAH tahu ? ?

okaylah awak2 ! nak pergi tdoe , i wake-up early today , stle few things up , pergi pentadbiran , gaduh ngn cik hisam and makan nasi lemak sedappp . . i LOVE arau bebeh ,
makanan sedap gila , murah2 n banyakkk ! ! nanti rinduu arau lahhh ! ! 

okay emman shahir ! now u know why im getting chubby each day kan ? ? 
hahahaha ! !


gtg
bye peeps 
end 
:)(:

6 comments:

  1. Rilek la broo.. Sbb akak la puting beliung melanda kot? hahahahaha

    ReplyDelete
  2. hahah , tatau2 ,
    mungkin kottt ! ahhahha
    sejuk lah arau !

    ReplyDelete
  3. and bukan sebab kita jugakkn puting beliung tu maikan?

    ReplyDelete

maki hamun di sini !